Kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteitDoor te blijven investeren in kennis en de modernste metaalbewerkingsmachines, is L.H. van der Horst B.V. in staat kwalitatief hoogstaande producten te leveren binnen zeer gunstige levertijden. Of het nu gaat om enkel stuks producten of grote series, wij staan als ruim 30 jaar ons mannetje om klanttevredenheid te garanderen.

Doordat onze werkplaats is ingericht met een uitgebreid arsenaal aan moderne bewerkingsmachines, is het mogelijk om de meest uiteenlopende vormen en producten uit een scala van materialen te creëren. Deze moderne bewerkingsmachines staan in verbinding met teken- en ontwerp software wat het mogelijk maakt om ingezonden CAD bestanden snel om te zetten naar machinetaal. Dit heeft bijvoorbeeld een bijzonder positief effect op de productietijd en uiteraard het gewenste eindresultaat van een product.

Professionele en vriendelijke service dat reflecteert in klanttevredenheid.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van plaatbewerking, staan we bij onze klanten bekend om flexibiliteit, oog voor kwaliteit en uiteraard zeer gunstige levertijden. Daarnaast zijn de productiemogelijkheden eindeloos, wat naadloos aansluit bij de wensen van onze gewaardeerde klanten.

Zowel voor één enkel product als grote series,
L.H. van der Horst B.V. is Uw partner
als het gaat om metaalbewerking!