Over Ons

pandOmstreeks 1984 werkte Louis van der Horst als zzp-er onder de naam Las- en Constructiebedrijf L.H. van der Horst B.V. Later, in 1989 richtte hij de firma L.H. van der Horst B.V. op. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het vervaardigen van aluminium draai- en schuifdeuren voor de glastuinbouw industrie. Door de jaren is het bedrijf gegroeid zowel op het gebied van personeel en expertise als in het aanbod van producten en diensten. Dit laatste met name door de omvangrijke uitbreiding van het destijds beperkte machinepark. De eerste machines waren een draaibank, freesbank, guillotineschaar en zetbank.

Inmiddels ruim 25 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een allround metaalbewerkingsbedrijf met 10 werknemers, dat voornamelijk halffabricaten produceert en levert t.b.v. de glastuinbouw industrie. Daarnaast bestaat ons klantenbestand uit interieur ontwerpers en bouwers, bouwbedrijven, keukenproducenten, machinebouwers, en nog veel meer uiteenlopende branches.

Flexibiliteit, oog voor kwaliteit en uiteraard zeer gunstige levertijden. Dat zijn onze sterke punten die het bedrijf kenmerken.

 

Zowel voor één enkel product als grote series,
L.H. van der Horst B.V. is Uw partner
als het gaat om metaalbewerking!